Talentree & Procountor – Nykyaikaiseen taloudenpitoon

Procountor Taloushallinto, täysin sähköisen taloushallinnon mahdollistava ohjelmisto

Sertifioituna Procountor kumppanitilitoimistona me Talentree Talouspalveluilla tarjoamme ja mahdollistamme yrityksellenne paperittoman, sekä täysin digitaalisen taloushallinnon Procountor ohjelmistolla. Kaikki yrityksesi tarvitsemat ominaisuudet yhdessä pilvipalvelussa. Ratkaisu sopii erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön, kaikki tieto on aina molempien osapuolien saatavilla ja ajantasaista.

Tarjoamme kaiken, mitä digitaaliseen taloushallintoon tarvitset

Digitaalisen ja sähköisen taloushallinnon perustana ovat oikeat ohjelmistovalinnat ja liiketoimintaa tukevat ohjelmistoratkaisut. Me Talentreella haluamme auttaa yritystäsi menestymään parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjota osaamisemme kylkeen myös oikeat välineet kasvuun ja menestykseen. Procountorin avulla yrityksen taloushallinnon toimet hoituvat helposti, kuten mm. myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, kuittien kuvaus, reskontrat, yrityksen talouden seuranta ja sähköinen arkistointi. Rinnalla kattavat mobiilisovellukset ja integraatiomahdollisuudet.

Saumaton yhteistyö perustuu ohjelmistoratkaisuun, jossa tilitoimisto työskentelee samassa ympäristössä tarjoten asiantuntijuutta mm. kirjanpidon, palkanlaskennan, raportoinnin ja viranomaisilmoituksien osalta.

Procountor nykyaikaiseen taloudenpitoon

Procountorin käyttöönotto on suoraviivainen ja nopea

Yhdellä sopimuksella saadaan yrityksenne käyttöön myös kattavat verkkolaskuyhteydet, tulostus- ja skannauspalvelun perinteisille laskuille, pankkiyhteydet sekä kanavat viranomaisilmoituksille. Procountor voidaan ottaa käyttöön myös kesken tilikauden. Me Talentreella hoidamme kaikki käyttöönottoon liittyvät aloitustoimet ja tuemme yritystä käytön aloituksessa Procountorin veloituksettomien koulutuksien ja Procountor Akatemian rinnalla.

 

Digitaalisen taloushallinnon TOP5

+ Reaaliaikainen ja ajantasainen tieto
+ Joustava työnjako tilitoimiston kanssa
+ Ei paperisia kuitteja tai laskuja
+ Automaattinen varmuuskopiointi ja arkistointi
+ Toimii selaimessa ajasta ja paikasta riippumatta.

» Lue lisää: www.talentreetalouspalvelut.fi/sahkoinen-taloushallinto/procountor

 

Lataa ilmainen opas:
» Talentree & Procountor – Nykyaikaiseen taloudenpitoon
Ota
yhteyttä
Website by Haaja