Talentree & Netvisor – Moderni taloushallinto

Visma Netvisor, yrityksesi taloushallinto, palkanlaskenta ja paljon muuta

Premium Partner tason kumppanitilitoimistona me Talentree Talouspalveluilla tarjoamme ja mahdollistamme yrityksellenne paperittoman, sekä täysin digitaalisen taloushallinnon Netvisor ohjelmistolla. Kaikki yrityksesi tarvitsemat ominaisuudet yhdessä pilvipalvelussa laskutuksesta varastonhallintaan. Ratkaisu sopii erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön, kaikki tieto on aina molempien osapuolien saatavilla ja ajantasaista.

Tarjoamme kaiken, mitä digitaaliseen taloushallintoon tarvitset

Digitaalisen ja sähköisen taloushallinnon perustana ovat oikeat ohjelmistovalinnat ja liiketoimintaa tukevat ohjelmistoratkaisut. Me Talentreella haluamme auttaa yritystäsi menestymään parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjota osaamisemme kylkeen myös oikeat välineet kasvuun ja menestykseen. Netvisorin avulla yrityksen taloushallinnon toimet hoituvat helposti ja modernisti, kuten mm. myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, kuittien kuvaus, reskontrat, yrityksen talouden seuranta ja sähköinen arkistointi. Rinnalla kattavat mobiilisovellukset ja integraatiomahdollisuudet.

Saumaton yhteistyö perustuu ohjelmistoratkaisuun, jossa tilitoimisto työskentelee samassa ympäristössä tarjoten asiantuntijuutta mm. kirjanpidon, palkanlaskennan, raportoinnin ja viranomaisilmoituksien osalta.

Netvisor – moderni taloushallinto yhdessä tilitoimiston kanssa

 

Netvisorin käyttöönotto on suoraviivainen ja nopea

Käyttöönoton yhteydessä saadaan yrityksenne käyttöön myös kattavat verkkolaskuyhteydet, tulostus- ja skannauspalvelun perinteisille laskuille, pankkiyhteydet sekä kanavat viranomaisilmoituksille. Netvisor voidaan ottaa käyttöön myös kesken tilikauden. Me Talentreella hoidamme kaikki käyttöönottoon liittyvät aloitustoimet ja tuemme yritystä käytön aloituksessa Netvisorin veloituksettomien koulutustallenteiden rinnalla.

 

Digitaalisen taloushallinnon TOP5

+ Reaaliaikainen ja ajantasainen tieto
+ Joustava työnjako tilitoimiston kanssa
+ Ei paperisia kuitteja tai laskuja
+ Automaattinen varmuuskopiointi ja arkistointi
+ Toimii selaimessa ajasta ja paikasta riippumatta.

» Lue lisää: www.talentreetalouspalvelut.fi/sahkoinen-taloushallinto/netvisor 

 

Lataa ilmainen opas:
» Talentree & Netvisor – Moderni taloushallinto
Ota
yhteyttä
Website by Haaja