Tomi Sarkkinen Talentree Talouspalveluiden liiketoimintajohtajaksi

Tomi Sarkkinen, KTM, on nimitetty Talentree Talouspalvelut Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.1.2019 alkaen. Nimityksellä yritys vahvistaa asemaansa modernin ajan tilitoimistona ja talousjohtamisen asiantuntijana.

Digiajan talouden asiantuntija vetovastuuseen

Talentree Talouspalveluilla alusta saakka työskennellyt Sarkkinen on vuosien aikana syventänyt osaamistaan digiajan talouspalveluista ja ollut asiakkaiden apuna niin päivittäisten taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kanssa kuin talouskonsultointitarpeissa. Nyt hänen vastuulleen tulee lisäksi yhtiön liiketoiminta.

  • ”Meillä on kasassa loistava tiimi, jonka kanssa seuraavia askeleita on hyvä ottaa. Meillä on selkeä näkemys modernista tilitoimistosta, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään taloushallintojärjestelmien automatisointia ja reaaliaikaista tietoa. Aiomme myös keskittyä entistä enemmän talouskonsultointipalveluiden tarjoamiseen”, Tomi kommentoi.

Liiketoimintajohtajan viitasta luopuva Vesa Sarvi näkee muutoksen loogisena jatkumona yhdessä tehdylle pohjatyölle.

  • ”On ollut erittäin mielenkiintoista olla mukana starttaamassa Talouspalveluiden liiketoimintaa. Alunperinkin ajatus oli rakentaa moderni, laajan palvelutarjonnan tilitoimistokonsepti kasvuhaluisille yrityksille. Meillä on loistavasti palveleva ja osaava tiimi, mahtavia asiakkaita ja oikeat järjestelmät. Tomin ja tiimin on hyvä ottaa tälle pohjalle seuraavia kasvun askelia, ehkäpä jopa kiihtyvällä tahdilla” Vesa kommentoi.

Talentree Talouspalvelut on osa Talentree Groupia, jonka läpileikkaavana missiona on alusta alkaen ollut kasvu ja kehitys.

  • ”Tämä tarkoittaa paitsi sitä, että autamme asiakkaitamme kasvamaan, myös sitä, että toimimme kasvualustana omille talenteillemme ja uusille liiketoiminnoille. Onkin älyttömän hieno juttu, että omasta porukastamme kasvaa yhä uusia vastuunkantajia, kun toimintamme laajenee ja kehittyy”, kommentoi konsernin toimitusjohtaja Antti Haapakorva. ”Tomi on päivittänyt työn ohessa omaa osaamistaan mm. opiskelemalla ja osoittanut, että kykyä ja nälkää riittää yhä vastuullisempiin tehtäviin. Nyt oli oikea hetki antaa hänelle liiketoimintavastuu kasvavasta tytäryhtiöstämme.”

Talousjohtamisen tuelle on kysyntää

Tilitoimistoasiakkaat haluavat tilitoimistopalveluiden rinnalle jatkuvasti laajempaa talousjohtamisen tukea. Esimerkiksi kasvun rahoittaminen, seuranta- ja raportointijärjestelmien kehittäminen ja sisäisen laskennan vahvistaminen ovat tyypillisiä kehityshaasteita kasvuyrityksen polulla. Sarvi lähtee kehittämään erityisesti asiantuntijapalveluita ja huolehtii jatkossakin Talentree-konsernin talousohjauksesta.

  • ”Kun aikaa vapautuu tilitoimiston vetämisestä, pystyn keskittymään entistä vahvemmin talouden johtamiseen liittyvään asiantuntijatyöhön. Tarjoamme kasvuyrityksille jo nyt talouspäällikkötyyppisiä jatkuvia palveluja ja teemme täsmätarpeeseen erilaisia talouskonsultointitoimeksiantoja. Lähden siis skaalaamaan näitä palveluita ylöspäin, kasvavaa kysyntää tällaiselle CFO-tasoiselle taloustuelle pk-yrityksillä selvästi on”, Vesa kommentoi. ”Melkoisia kasvuloikkiahan me konserninakin teemme, ja olen osaltani varmistamassa, että myös talous pysyy radallaan tässä vauhdissa.”

Talentree Talouspalvelut Oy

Talentree Talouspalvelut on moderni kasvuyrityksen tilitoimisto, joka tarjoaa yritykselle kaikki talouteen liittyvät palvelut yhdeltä luukulta. Yhtiö tarjoaa tilitoimistopalvelut sähköisiä järjestelmiä käyttäen ja auttaa liiketoiminnan kiperissä talouskysymyksissä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli reilut 0,7 m€.  Tilitoimisto on Taloushallintoliiton auktorisoima. Lue lisää palveluista ja tutustu henkilöstöön osoitteessa https://talentreetalouspalvelut.fi/.

Ota yhteyttä:

Tomi Sarkkinen, liiketoimintajohtaja, Talentree Talouspalvelut Oy, 050 595 4498

Vesa Sarvi, CFO, partneri, Talentree Talouspalvelut Oy, 050 313 0024

Antti Haapakorva, toimitusjohtaja, Talentree Oy, 044 056 7444

Ota
yhteyttä
Website by Haaja