Palkanlaskenta

Hoidossamme yrityksesi palkkahallinto ovat varmasti asiantuntevissa käsissä.

Kokonaisvaltaista palkanlaskentaa vankalla ammattitaidolla

Ajallaan ja virheettömästi toteutettu palkanlaskenta on eräs yrityksesi tärkeimmistä toiminnoista. Palkanlaskennan ulkoistuksessa saat käyttöösi palvelevat palkanlaskentaan erikoistuneet asiantuntijamme. Palkanlaskentapalvelumme kattaa kaikki palkkahallintoon liittyvät velvoitteet. Meidän hoidossamme yrityksesi palkka-asiat ovat varmasti asiantuntevissa käsissä. Palkanlaskennan lisäksi meiltä saat neuvontaa esimerkiksi työehtosopimuksiin, työaikaan ja työsuhde-etuihin liittyvissä asioissa.

Palkanlaskennan palvelumme sisältää:

  • palkkojen laskennan ja maksamisen
  • palkkaerittelyjen toimittamisen työntekijöille
  • poissaolo- ja lomatietojen käsittelyn
  • lakisääteisten ilmoitusten lähettämisen ja toimenpiteiden hoitamisen
  • raportoinnin, palkkatodistukset ja palkkatukihakemukset
  • palkka-aineistojen arkistoinnin

Sähköinen palkanlaskenta tuo tehokkuutta

Käytämme palkanlaskennassa sähköisiä ja yhteiskäyttöisiä Netvisor tai Procountor -järjestelmiä. Tarvittaessa palkka-aineistot on mahdollista siirtää meille sähköisesti suoraan yrityksesi käyttämästä erillisestä työajanseuranta- tai toiminnanohjausjärjestelmästä. Myös matka- ja kululaskujen tekeminen onnistuu helposti Netvisor ja Procountor -ohjelmistoilla. Saat käyttöösi kuittisovelluksen, jolla voit skannata pankki- ja luottokorttikuitit suoraan matka- ja kululaskuille.

Asiantuntijamme apuna palkanlaskennan kiemuroissa

Palkanlaskennan ulkoistaminen antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä täysin liiketoimintaasi. Meillä on kokemusta lukuisista eri toimialoista ja työehtosopimuksista. Tarjoamme yrityksellesi vakioidut ja tehokkaat prosessit ja toimintamallit palkanlaskentaan. Voit unohtaa palkanlaskennan ja työehtosopimusten kiemuroiden selvittämisen, sillä käytössäsi on palkka-asiantuntijoidemme osaaminen. Autamme mielellämme aina, jos mieltäsi askarruttaa mikä tahansa palkanlaskentaan liittyvä kysymys.

Palkkatiedot suoraan kirjanpitoon

Palkkahallinnon ulkoistuksessa palkkatapahtumat tehdään kirjanpitojärjestelmään. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksesi lomapalkkakertymä ja jaksotukset ovat kuukausittain ajan tasalla. Näin pystyt seuraamaan yrityksesi taloustilannetta myös henkilöstökulujen osalta reaaliaikaisesti ja raportointi on palkka-asioiden osalta kunnossa.

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Tomi Sarkkinen

KTM
Liiketoimintajohtaja

Puhelin: 050 595 4498
Email: tomi.sarkkinen@talentree.fi

Ota
yhteyttä
Website by Haaja