Kirjanpito

Emme tuijota pelkästään numeroita, vaan haluamme ymmärtää yrityksesi liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Kirjanpitoa kasvuhaluisille yrityksille

Tavoitehakuisen yrityksen on syytä kohdella kirjanpitoa yritykselle lisäarvoa tuottavana elementtinä. Kirjanpito ei tällöin ole vain lakisääteinen velvollisuus vaan peili, jonka kautta yrityksen suorituskykyä voidaan kuukausittain seurata. Tarjoamme yrityksille taloushallinnon ulkoistuspalvelua, jossa vastaamme pääkirjanpidosta ja laadimme kuukausittaiset kirjanpitoraportit.

Sähköinen taloushallinto – Kirjanpidon työkalut

Teemme kirjanpidon Netvisor ja Procountor -järjestelmillä, jotka mahdollistavat kirjanpidon tekemisen ja taloushallinnon hoitamisen lähes reaaliajassa ja integroivat osaksi ekosysteemiä myös muut yrityksen järjestelmät. Sähköinen taloushallinto tuo asiakkaan ja tilitoimiston samaan järjestelmään. Ajantasaisen ja sähköisen kirjanpidon avulla voimmekin yhdessä ohjata yritystäsi kulkemaan kohti haluttua suuntaa.

Aito taloushallinnon kumppani yrityksellesi

Haluamme rakentaa henkilökohtaisen suhteen yritykseesi. Sovimme aina yhdessä vastuut ja velvollisuudet, jotka molemmilla osapuolilla on. Näin voit luottaa, että saat meiltä sovitut raportit ajoissa ja oikein. Annamme mielellämme oman näkemyksemme ja konsultaatiota kirjanpitoon, liiketoimintaan ja verotukseen liittyen. Konsultoivaa rooliamme korostaa myös, että emme tuijota vain numeroita vaan pystymme viimeisimpien järjestelmien avulla entistä paremmin hahmottamaan yrityksesi liiketoimintaa – mihin suuntaan se on menossa ja millä toimenpiteillä voit saavuttaa tavoitteesi.

Katse menneisyydestä tulevaisuuteen

Kasvuyrityksellä katse on enemmän tulevaisuudessa kuin menneisyydessä. Me haluamme olla tilitoimistokumppanina sellainen, joka mahdollistaa sen myös taloushallinnon osalta. Autamme suunnittelemaan tulevaa talouden näkökulmasta ja käymme kanssasi läpi asiat, joiden pohjalta voit rakentaa yrityksesi kasvua. Luodaan maali, jota kohti kuljemme yhdessä.

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Tomi Sarkkinen

KTM
Liiketoimintajohtaja

Puhelin: 050 595 4498
Email: tomi.sarkkinen@talentree.fi

Ota
yhteyttä
Website by Haaja