Procountor

Tilitoimistomme on Procountorin partneritilitoimisto.

Sertifioidut Procountor-osaajat tehostamassa talousprosessejasi

Procountor Taloushallinto on termi nykyaikaiseen taloudenpitoon.
Se on Accountor Finago Oy:n tarjoama taloushallinto-ohjelmisto, jota käytämme tilitoimistomme toisena pääjärjestelmänä. Procountor mahdollistaa täysin sähköisen taloushallinnon ja sopii erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön.

Procountor on tällä hetkellä markkinajohtaja, joka tekee suuria panostuksia tuotekehitykseensä. Voit siis olla varma siitä, että ohjelma kehittyy ja on käytössä vielä tulevaisuudessakin. Asiantuntijamme ovat Procountorin sertifioimia osaajia, joka takaan sinulle asiakkaanamme parhaan mahdollisen ohjelmisto-osaamisen, sekä asiantuntevan liiketoiminnallisen tuen ja taloushallinnon kumppanuuden yrityksellesi.
Tilitoimistomme on Finagon hyväksymä partneritilitoimisto.

Procountor on käyttäjäystävällinen ratkaisu

Procountor on tarjoaa kaikki mitä tarvitset sähköiseen taloushallintoon. Se on rakennettu helppokäyttöiseksi loppukäyttäjää eli yrityksen edustajia ajatellen, Procountorilla vastuiden jakaminen tilitoimiston ja yrityksen välillä on helppoa ja käyttäjätunnuksia voi olla rajattomasti. Pilvipalveluna toimivalla ratkaisulla hoidat ajasta ja paikasta riippumatta kaikki taloushallintoon liittyvät toimet laskutuksesta raportteihin. Pystyt hyväksymään laskut ja toimittamaan kuitit puhelimeen ladattavan Procountor Mini-sovelluksen avulla. Procountorin raportointi tarjoaa laajat mahdollisuudet yrityksen talousraportointiin.

Yritykselle avataan aina Procountorin käyttöönoton yhteydessä kattavat verkkolaskuyhteydet, tulostus- ja skannauspalvelun perinteisille laskuille, pankkiyhteydet sekä sähköiset kanavat viranomaisilmoituksille. Procountor on mahdollista ottaa käyttöön myös kesken tilikauden, ohjelmiston käyttöönotto on nopea ja yhden sopimuksen takana. Kaikissa aloitukseen liittyvissä toimissa olemme aina yrityksen apuna.

  • Procountor skaalautuu yrityksen tilanteen mukaan
  • Kustannukset ja hinnoittelu perustuu volyymeihin, ei esim. liikevaihtoon
  • Käytössä aina uusin versio ajasta ja paikasta riippumatta
  • Ei asennuksia eikä laitehankintoja
  • Maksuttomat päivitykset, ylläpito ja asiakaspalvelu
  • Kattavat käyttöohjeet ja -videot
  • Lataa ilmainen opas: Talentree & Procountor – Nykyaikaiseen taloudenpitoon
  • Alla Procountor esittely 11 minuutissa

Avoin yhteistyö taloushallinnon ulkoistuskumppanin kanssa on tärkeää

Kuten kaikessa muussakin toiminnassamme, myös hoitaessamme taloushallintoa Procountorilla, laatu on meille äärimmäisen tärkeä asia. Yhteinen työskentely on helppoa, kun sekä yrityksellä että tilitoimistolla on pääsy samaan järjestelmään ja tietoihin. Ohjelmisto ei rajoita töiden organisointia tilitoimiston kanssa. Tuemme ja opastamme sinua järjestelmän käytössä niin, että saamme yhdessä käytettyä järjestelmää optimaalisesti. Tällöin aikaa säästyy molemmilla osapuolilla ja syntyvä talousinformaatio on saman tien käytettävissä ilman erikseen tehtävää raportointia.

Laadimme mielellämme yrityksellesi tarjouksen ulkoistetusta digitaalisesta taloushallinnosta, myös ohjelmistoesittelyn päätöksen tueksi.

Ota yhteyttä

Ota
yhteyttä
Website by Haaja