Netvisor

Automatisoidun taloushallinnon avulla saamasi taloustieto on käytettävissä reaaliaikaisesti.

Sertifioitu Netvisor Premium Plus Partner -tilitoimisto

Netvisor on Visma Solutions Oy:n sähköinen taloushallinnon järjestelmä. Olemme Netvisor Premium Plus Partner –tilitoimisto.  Premium Plus Partner -kumppanuus edellyttää, että asiantuntijamme ovat koulutettuja ja sertifioituja Netvisor-osaajia. Sertifiointi tarkoittaa asiantuntijan suorittaman kokeen läpäisemistä. Netvisor tarjoaa Premium Plus Partner -kumppaneilleen ja kumppaneiden asiakkaille suoran asiakastuen – eli Netvisorin suora asiakastuki on käytettävissä myös sinunkin yrityksellesi!

Automatisoitu älykäs taloushallinto

Netvisorilla hoidamme kokonaisvaltaisesti yrityksen taloushallinnon eri osa-alueet. Täysin sähköinen järjestelmä sisältää myynti- ja ostoreskontrat, pääkirjanpidon, palkanlaskennan sekä matkalaskut. Netvisor tarjoaa kattavat porautuvat raportit ja esimerkiksi reaaliaikaisen kassavirtaennusteen. Netvisorin tavoitteena on hyödyntää automatisaatiota mahdollisimman tehokkaasti. Tällä hetkellä 96%:a kirjanpidon tositteista syntyy automaation avulla. Automatisoidun taloushallinnon avulla saamasi taloustieto on käytettävissä reaaliaikaisesti.
» Lataa ilmainen opas: Talentree & Netvisor – Moderni taloushallinto

Lukuisia integraatiomahdollisuuksia

Nykyään yrityksillä on käytössään useampi järjestelmä, esimerkiksi jokin toiminnanohjausjärjestelmä. Netvisoriin on toteutettu useita valmiita integraatioita. Näin ollen tieto saadaan siirtymään automaattisesti järjestelmiesi välillä.

Lähes kaikissa isoimmissa asiakkaissamme Netvisor on integroitu yrityksen johonkin sisäiseen järjestelmään. Meillä on kokemusta lukuisista toteutuksista ja eri toimialoista. Näin toteutamme asiakkaallemme aina parhaan kokonaisratkaisun.

Käyttöönotto ja tuki

Koulutamme sinut ja työntekijäsi Netvisorin käyttöön aina käyttöönoton yhteydessä. Netvisorin käyttöliittymä on samanlainen sinulle ja meille, joten voimme tarvittaessa kätevästi opastaa Netvisorin käyttöä myös käyttöönoton jälkeen. Pidämme tärkeänä, että sinä, asiakkaamme käytät sähköistä taloushallinnon järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti.

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Tomi Sarkkinen

KTM
Liiketoimintajohtaja

Puhelin: 050 595 4498
Email: tomi.sarkkinen@talentree.fi

Ota
yhteyttä
Website by Haaja