Talouskonsultti

Talentree Talouspalvelut kasvaa ja kehittyy.

Katso alla oleva kuvaus ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi.

Tule meille töihin!

Olemme konsultoiva, digitaalinen tilitoimisto, josta asiakasyrityksemme saa kaikki talouteen liittyvät palvelut yhdeltä kumppanilta.

Työympäristönä haluamme olla Best place for us, eli meidän talenttien näköinen työpaikka, jossa jokainen voi vaikuttaa siihen, missä ja miten töitään tekee. Talentree Talouspalvelut on osa kuopiolaista Talentree-konsernia, jonka omistaa yrityksen toimiva johto.

Haemme talouskonsulttia tiimiimme

Talouskonsulttina pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa sekä kehittämään yritysten talousjohtamista. Modernit työkalut tukevat konsultoivaa rooliasi asiakkaan suuntaan ja siksi kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaalle ovat avainasemassa tässä tehtävässä. Saat myös tiimin ja koko Talentreen tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi. Työskentelet läheisessä yhteistyössä Talentree Oy:n konsulttien kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:

– Hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön

– Olet liiketoimintalähtöinen ongelmanratkaisija

– Soveltuva koulutustausta (esim. KTM tai tradenomi)

– Kokemusta yritysten kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja etenkin talouteen sekä rahoitukseen liittyvistä asioista

– Näkemystä taloushallinnon prosesseista ja niiden kehittämisestä.

– Kokemus asiantuntijapalveluiden myynnistä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän sekä näköalapaikan nuorekkaassa kasvuyrityksessä, huikeiden työkavereiden ympäröimänä. Pääset mukaan kasvattamaan ja kehittämään omaleimaista ja modernia tilitoimistokonseptia. Varmaa on, että meillä saat syventää osaamistasi ja kehittyä modernin talousjohtamisen asiantuntijaksi.

Toimitilamme sijaitsevat Kuopion keskustassa kauppakeskus Sektorissa. Työvälineet ja työsuhde-edut ovat talenteillamme tietysti viimeisen päälle.

Hae mukaan talenttitiimiin!

Lisätietoja meillä työskentelystä voit kysyä Tomilta : 050 595 4498, tomi.sarkkinen@talentree.fi.

Hakuaika kestää 15.11.2020 saakka. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi sähköpostitse Tomille tai alla olevan lomakkeen kautta:


Hakemus

CV

Ota
yhteyttä
Website by Haaja