Taloushallinnon asiantuntija

Talentree Talouspalvelut kasvaa ja kehittyy.

Katso alla oleva kuvaus ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi.

Tule meille töihin!

Olemme konsultoiva, digitaalinen tilitoimisto, josta asiakasyrityksemme saa kaikki palvelut yhdeltä kumppanilta. Tarjoamme tilitoimistopalvelut sähköisiä järjestelmiä käyttäen ja olemme ammattilaisia, joilla on halua ja osaamista tukea asiakkaan menestymistä.

Työympäristönä haluamme olla Best place for us, eli meidän talenttien näköinen työpaikka, jossa jokainen voi vaikuttaa siihen, missä ja miten töitään tekee. Talentree Talouspalvelut on osa kuopiolaista Talentree-konsernia, jonka omistaa yrityksen toimiva johto.

Haemme taloushallinnon asiantuntijaa tiimiimme

Tehtäviisi kuuluu kirjanpitäjän ja palkanlaskijan töitä. Työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä asiakasyrityksesi talous- ja palkkahallinnossa, tilinpäätöksissä sekä veroasioissa. Tehtävä on palveluammatti, jossa iso osa työstä on yhteydenpitoa, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön.
  • halu kehittyä sähköisen taloushallinnon ammattilaiseksi ja toimia asiantuntija- ja palveluroolissa asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen etenkin Netvisor- tai Procountor-ohjelmien käytöstä.
  • soveltuva koulutustausta kuten tradenomi.
  • kokemusta kirjanpidon ja/tai palkanlaskennan tehtävistä, mahdollisesti tilitoimistoympäristöstä. Erityisesti kokemus palkanlaskennasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän sekä näköalapaikan nuorekkaassa kasvuyrityksessä, huikeiden työkavereiden ympäröimänä. Pääset mukaan kasvattamaan ja kehittämään omaleimaista ja modernia tilitoimistokonseptia. Varmaa on, että meillä saat syventää taloushallinnon osaamistasi ja kehittyä modernien taloushallintojärjestelmien asiantuntijaksi.

Toimitilamme sijaitsevat Kuopion keskustassa kauppakeskus Sektorissa. Työvälineet ja työsuhde-edut ovat talenteillamme tietysti viimeisen päälle.

Hae mukaan talenttitiimiin!

Lisätietoja meillä työskentelystä voit kysyä Tomilta : 050 595 4498, tomi.sarkkinen@talentree.fi.

Hakuaika kestää 15.11.2020 saakka. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi sähköpostitse Tomille tai alla olevan lomakkeen kautta:


Hakemus

CV

Ota
yhteyttä
Website by Haaja