Rekrytointi

Talentree Talouspalvelut kasvaa ja kehittyy. Olemme aina kiinnostuneista osaajista!

Töihin talousammattilaiseksi Talentreelle?

Olemme konsultoiva, digitaalinen tilitoimisto, josta asiakasyritys saa kaikki palvelut yhdeltä luukulta. Tarjoamme tilitoimistopalvelut sähköisiä järjestelmiä käyttäen ja haluamme olla ammattilaisia, joilla on halua ja osaamista tukea asiakkaan menestymistä. Työympäristönä haluamme olla Best place for us, eli meidän talenttien näköinen työpaikka, jossa jokainen voi vaikuttaa siihen, missä ja miten töitä tekee. Talentree Talouspalvelut on osa kuopiolaista Talentree-konsernia, jonka omistaa yrityksen toimiva johto.

Rekrymme ei tällä hetkellä ole käynnissä, mutta otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Käymme saapuneita hakemuksia läpi myös julkisten rekryjen ulkopuolella.

Meillä työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä asiakasyrityksesi talous- ja palkkahallinnossa, tilinpäätöksissä sekä veroasioissa. Tehtävä on palveluammatti, jossa iso osa työstä on yhteydenpitoa, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön
  • Halu kehittyä sähköisen taloushallinnon ammattilaiseksi ja toimia asiantuntija- ja palveluroolissa asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen etenkin Netvisorin tai Procountorin käytöstä
  • Soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi)
  • Kokemusta kirjanpidon ja/tai palkanlaskennan tehtävistä, mahdollisesti tilitoimistoympäristöstä. Erityisesti kokemus palkanlaskennasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän lisäksi näköalapaikan nuorekkaassa kasvuyrityksessä, huikeiden työkavereiden ympäröimänä. Meillä pääset mukaan kasvattamaan ja kehittämään omaleimaista ja modernia tilitoimistokonseptia. Varmaa on, että meillä saat syventää taloushallinnon osaamistasi, sekä kehittyä modernien taloushallintojärjestelmien asiantuntijaksi.

Toimitilamme sijaitsevat Kuopion keskustassa kauppakeskus Sektorissa ja työkalut ja työsuhde-edut ovat talenteillamme tietysti viimeisen päälle.

Lisätietoja meillä työskentelystä antaa esimerkiksi Tomi, Vesa ja Taru

Voit jättää avoimen hakemuksesi joko sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta:


Hakemus

CV

Ota
yhteyttä
Website by Haaja