Rekrytointi

Talentree Talouspalvelut kasvaa ja kehittyy.

Katso alla oleva kuvaus ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi.

Töihin palkanlaskijaksi Talentreelle?

Olemme konsultoiva, digitaalinen tilitoimisto, josta asiakasyrityksemme saa kaikki palvelut yhdeltä kumppanilta. Tarjoamme tilitoimistopalvelut sähköisiä järjestelmiä käyttäen ja olemme ammattilaisia, joilla on halua ja osaamista tukea asiakkaan menestymistä.

Työympäristönä haluamme olla Best place for us, eli meidän talenttien näköinen työpaikka, jossa jokainen voi vaikuttaa siihen, missä ja miten töitään tekee. Talentree Talouspalvelut on osa kuopiolaista Talentree-konsernia, jonka omistaa yrityksen toimiva johto.

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskijan töitä. Työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä asiakasyrityksesi palkkahallinnossa. Tehtävä on palveluammatti, jossa iso osa työstä on yhteydenpitoa ja neuvontaa asiakkaiden suuntaan.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön.
  • kokemusta  palkanlaskennan tehtävistä. Erityisesti kokemus tilitoimistoympäristöstä ja PHT-tutkinto katsotaan eduksi.
  • halu kehittyä sähköisen taloushallinnon ammattilaiseksi ja toimia asiantuntija- ja palveluroolissa asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen etenkin Netvisor- tai Procountor-ohjelmien käytöstä.
  • soveltuva koulutustausta kuten tradenomi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän sekä näköalapaikan nuorekkaassa kasvuyrityksessä, huikeiden työkavereiden ympäröimänä. Pääset mukaan kasvattamaan ja kehittämään omaleimaista ja modernia tilitoimistokonseptia. Varmaa on, että meillä saat syventää palkanlaskennan osaamistasi ja kehittyä modernien taloushallintojärjestelmien asiantuntijaksi.

Toimitilamme sijaitsevat Kuopion keskustassa kauppakeskus Sektorissa. Työvälineet ja työsuhde-edut ovat talenteillamme tietysti viimeisen päälle.

Hae mukaan talenttitiimiin! Hakuaika 14.8.2020 asti

 

Lisätietoja meillä työskentelystä voit kysyä 29.7.20 alkaen Tomilta : 050 595 4498, tomi.sarkkinen@talentree.fi.

 

Jätä hakemuksesi sähköpostitse Tomille tai alla olevan lomakkeen kautta:


Hakemus

CV

Ota
yhteyttä
Website by Haaja