Talousjohtaminen

Tarjoamme tilitoimistopalvelujemme lisäksi myös talouspäällikkö, controller- ja CFO-palveluita

Talousjohtamisen kumppani kasvuyritykselle

Liikkeenjohdon taloudellinen ulottuvuus on meille leipälaji. Kasvavalla PK-yrityksellä ei välttämättä itsellään ole omaa talousjohtajaa eikä palkkaaminen ole vielä ajankohtaista. Samaan aikaan toimitusjohtaja ei ennätä perehtyä talousasioihin tarpeeksi. Siksi yrittäjällä on tärkeää olla luotettava kumppani, joka tarjoaa johtamisen tueksi räätälöityä taloustietoa ja on yrittäjän oikea käsi yrityksen talouteen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme yrityksellesi sopivia talousjohtamisen palveluita

Tarjoamme tilitoimistopalvelujemme lisäksi myös talouspäällikkö-, controller- ja CFO-palveluita. Näissä rooleissa asiantuntijamme osallistuu aktiivisesti yrityksesi kuukausiraportointiin, analysointiin ja sen kehittämiseen. Voimme olla mukana esimerkiksi yrityksesi johtoryhmässä tai hallituksen kokouksissa, ja antaa taloudellista näkökulmaa johtamiseen ja strategiatyöhön. Ulkopuolinen asiantuntija tarjoaa johdolle riippumattoman näkökannan ja pystyy usein tarkastelemaan asioita uudesta näkövinkkelistä – pitkälläkin aikavälillä.

Kaikki alkaa tavoitteiden asettamisesta

Parhaimmillaan käytännön talousjohtaminen pohjautuu hallituksen luomaan strategiaan. Siksi talousjohtamisessa on tärkeää asettaa ensimmäiseksi tavoitteet, jotka pyritään saavuttamaan. Kun olemme yhdessä määrittäneet tavoitteet, on työ aktiivista tavoitteiden seuraamista, poikkeamien analysointia ja mahdollisten korjausliikkeiden tekemistä.

Käytettävissäsi kokeneet ammattilaiset

Asiantuntijamme ovat yritystalouden johtamisen ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet laajasti erilaisten yritysten kanssa. Meille on kerääntynyt paljon osaamista erilaisista toimialoista ja yritysten eri elämänkaaren vaiheista. Pystymmekin siis tunnistamaan yrityksen kriittiset paikat ja rakentamaan yhdessä talousjohtamisen kokonaisuuden yrityksesi tarpeita ja tavoitteita vastaavaksi.

Ota yhteyttä

Vesa Sarvi

Vesa Sarvi

KTK, MMM,
CFO. Business Consultant

Puhelin: 050 3130024
Email: vesa.sarvi@talentree.fi

Ota
yhteyttä
Website by Haaja