Rahoitussuunnittelu

Huolellisesti tehty rahoitussuunnitelma mahdollistaa rahoituksen saamisen paremmin ehdoin.

Rahoitussuunnitelmat ja -ennusteet kasvuyritykselle

Oletko hakemassa rahoitusta tai mietitkö, miten yrityksesi kannattaisi rahoittaa toimintansa? Autamme sinua rahoituslähteiden vertailussa ja itse rahoituksen hakemisessa esimerkiksi osakeannin kautta, Finnveralta tai pankeilta. Teemme yrityksellesi rahoitussuunnitelmat ja -ennusteet, joiden avulla voit varmistaa riittävän rahoituksen ja hakea rahoitusta parhain mahdollisin ehdoin.

Löydä yritykselle parhaiten sopiva rahoitusmuoto

Yrityksen kasvu ja investoinnit sitovat pääomaa, ja osakeyhtiön rahoituslähteiden vertaileminen on usein haastavaa. Autamme sinua punnitsemaan eri vaihtoehtoja, kuten tulorahoitusta, joukkorahoitusta, osakeantia, lainoja, avustuksia tai varojen realisointia. Otamme rahoitussuunnitelmissa huomioon yrityksesi tavoitteet ja kuinka paljon pääomaa tarvitaan niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Erityisesti pitkällä aikavälillä rahoitussuunnitelmassa tarkastellaan kasvuinvestointien vaikutusta kassaan useiden vuosien ajanjaksolla, kun taas lyhyellä aikavälillä tarkastelun alla on yrityksesi maksuvalmius eli kyky suoriutua menoista. Tekemämme rahoitussuunnitelman ja -ennusteen avulla tiedät, kuinka yrityksesi pystyy rahoittamaan toimintaansa tulorahoituksella sekä minkälaista ja minkä verran ulkopuolista pääomaa tarvitaan.

Rahoittajat arvostavat huolella laadittuja suunnitelmia ja ennusteita

Rahoituksen antaja pohtii aina omaa riskiasemaansa. Vakuuttaaksesi rahoittajan sijoittamaan yritykseesi, on aina etu, että esität rahoitustarpeesi selkeästi. Siksi on tärkeää, että yrityksesi tulevaisuuden suunnitelmat on tarkasti laadittu joko biteiksi tai paperille. Huolellisesti tehty rahoitussuunnitelma mahdollistaa rahoituksen saamisen paremmin ehdoin.

Ota yhteyttä

Vesa Sarvi

Vesa Sarvi

KTK, MMM,
CFO. Business Consultant

Puhelin: 050 3130024
Email: vesa.sarvi@talentree.fi

Ota
yhteyttä
Website by Haaja