Talouden konsultointi

Autamme sinua varmistamaan, että yrityksesi talouden suunnittelu, kehittäminen ja johtaminen ovat hyvissä käsissä. Luomme kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua yrityksille, joilta löytyy draivia niiden tekemiseen.

Tukea talousjohtamiseen ja liiketoiminnan kasvuun

Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja olemme yrityksesi kasvun tukena kokonaisvaltaisesti. Jokainen yritys on uniikki ja kaipaa erilaisia näkökantoja tai tukea talouden kehittämiseen. Siksi tarjoamme palvelujamme laajalla skaalalla, aina kehitysprojekteista, säännöllisistä taloussparraushetkistä ja valmennuksista kuukausittaiseen johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyyn saakka.

Olemme liiketoimintalähtöinen ja analyyttinen yhteistyökumppani, joka varmasti osaa haastaa ja keskustella kanssasi. Pyrimme aina tuomaan uutta näkökulmaa ja löytämään juurisyyt taloutesi haasteisiin. Tämän taustalla on osaava ja aidosti yritystaloudesta kiinnostunut henkilökunta, joka ymmärtää niin liiketoiminnan johtamisen kuin teknisten ratkaisujen tärkeyden ja nyanssit. Emme ole vain taloushallinnon ulkoistuspalvelu vaan olemme yrityksellesi luottokumppani, kun haluat kokonaisvaltaisesti kehittää yrityksesi taloutta ja liiketoiminnan johtamista.

Mukanasi yrityksesi kasvun ja elinkaaren eri vaiheissa

Yrityksesi talous on suoraan kytköksissä sen harjoittamaan liiketoimintaan. Siksi yrityksesi taloushallinnon ja talousjohtamisen tarpeet muuttuvat kasvun myötä. Autamme kehittämään yrityksesi toimintaa ja talousprosesseja yrityksesi kasvaessa.

  • Kassavirran johtaminen koskee jokaista yritystä. Aivan pienimmissä yrityksissä päästään jo pitkälle reaaliaikaisella taloushallinnolla ja laadukkaalla kirjanpidon kuukausiraportoinnilla.
  • Kasvun myötä liiketoiminta monimutkaistuu ja on yrityksen syytä kehittää itselleen systemaattiset kannattavuuden ja kassavirran suunnittelu- ja ennustamiskäytännöt. Usein tämä tarkoittaa talouden budjetointia ja rullaavaa ennustamista.
  • Samoin sisäisen laskennan ja raportoinnin kehitystarpeet tulevat kaikilla kasvuyrityksillä jossain vaiheessa eteen. Esimerkiksi kustannuspaikkalaskenta, projektiseuranta tai liiketoiminnon avainmittaristot antavat lisätietoa talouden johtamiseen. Luvut eivät itsessään tuo lisäarvoa, ellei niiden takana vaikuttavia mekanismeja pureta riittävän pieniin, yrityksen toiminnasta syntyviin palasiin. Näin talousjohtaminen jalkautuu osaksi yrityksen päivittäistä toimintaa.
  • Usein yrityskaupan suunnittelu ja arvonmääritys tulevat jossain vaiheessa osaksi kasvuyrityksen tarinaa. Olemme toimineet neuvonantajana lukuisissa omistusjärjestelyssä useilla eri toimialoilla.

Lataa maksuton talousjohtamisen opas

Johda yrityksesi taloutta tehokkaasti ja systemaattisesti. Oppaasta löydät 8 askelta talousjohtamisen kehittämiseksi.

Talouden konsultointia yritysten kehittämispalveluiden tuella

Yrityksen kasvuun ja talousjohtamiseen voi hakea tukea myös ELY:n tukemista Yritysten kehittämispäivistä, jotka on suunnattu PK-yrityksille. Kyse on tuetuista konsultointi-, analyysi ja koulutuspäivistä liiketoiminnan eri osa-alueilla. Talentree Talouspalveluiden asiantuntijat konsultoivat yrityksiä kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen sekä tuottavuuden ja digitalisoinnin osa-alueilla. Tutustu konsultteihimme, Vesaan ja Tomiin Aluehallinnon asiantuntijahaussa ja ota rohkeasti yhteyttä, jos tuntuu, että kehittämispäivistä olisi hyötyä liiketoimintanne kehittämiseksi. Konsultointipäivien arvo on 1 300 €, josta yritykselle jää tuen jälkeen maksettavaksi 325 € + alv.

Ohjelmistojen yhdistäminen helpottaa yrityksesi toimintaa ja seurantaa

Kasvavana osa-alueena yrityksen liiketoimintaprosessia ovat taloushallinnon integraatiot. Data kertyy taloushallintojärjestelmiin toiminnanohjausjärjestelmistä, työajanseurannasta ja verkkokaupoista ja sitä viedään eteenpäin analytiikan käyttöön. Meillä on laaja kokemus erilaisista rajapintatoteutuksista, ja niiden vaikutuksesta yrityksen taloudesta saatavaan informaatioon. Seuraamme myös tarkalla korvalla analytiikkatyökalujen kehitystä. Pyrimme aina rakentamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset työkalut yrityksen suorituskyvyn seurantaan.

Nykytila-analyysi

Nykytila-analyysi

Yrityksen talous on suoraan kytköksissä sen harjoittamaan liiketoimintaan.

Tutustu lisää
Kassanhallinnan kehittäminen

Kassanhallinnan kehittäminen

Autamme sinua kehittämään yrityksesi kassanhallintaa, jotta voit pienentää kassavirtahaasteiden riskiä.

Tutustu lisää
Talousjohtaminen

Talousjohtaminen

Tarjoamme tilitoimistopalvelujemme lisäksi myös talouspäällikkö, controller- ja CFO-palveluita

Tutustu lisää
Budjetointi

Budjetointi

Yrityksen talous on suoraan kytköksissä sen harjoittamaan liiketoimintaan.

Tutustu lisää
Arvonmääritys

Arvonmääritys

Kattavasti tehty arvonmääritys auttaa neuvottelemaan oikeudenmukaisen hinnan yrityskaupassa.

Tutustu lisää
Rahoitussuunnittelu

Rahoitussuunnittelu

Huolellisesti tehty rahoitussuunnitelma mahdollistaa rahoituksen saamisen paremmin ehdoin.

Tutustu lisää

Ota yhteyttä

Vesa Sarvi

Vesa Sarvi

KTK, MMM,
CFO. Business Consultant

Puhelin: 050 3130024
Email: vesa.sarvi@talentree.fi

Ota
yhteyttä
Website by Haaja