Kilpailun säännöt

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä
Kilpailun järjestää Talentreen Talouspalvelut (Y-tunnus: 2628557-7, jäljempänä ”Talentreen Talouspalvelut”). Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.

2. Osallistuminen
Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta Talentree-konsernin palveluksessa olevia henkilöitä. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Talentree Talouspalveluiden Facebook-sivusta ja kommentoimalla kilpailujulkaisuun ”Monimuotoisuus on voimaa”. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, tukema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika alkaa 19.10.2018 ja päättyy klo 10.00 Su 21.10.2018. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme (3) päälippua KuPS:n peliin, yksi per voittaja. Kilpailun voittajat arvotaan 21.10.2018 kilpailuajan päätyttyä. Talentreen Talouspalvelut voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen
Kilpailun voittaja(t) arvotaan osallistumisajan päätyttyä ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti sosiaalisen median kautta. Mikäli palkinnon voittanut osallistujaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa valinnasta tai virheellisten yhteystietojen vuoksi taikka palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen.

6. Vastuut
Järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Talentreen Talouspalvelut kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Talentreen Talouspalveluiden vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä pidättää oikeuden säätöjen muutoksiin.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen
Osallistuja myöntää Talentreen Talouspalveluille oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä tai lausumaa kilpailuun liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja