Vili Pirinen

Vili Pirinen

Merkonomi, Tradenomi-opiskelija
Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 044 5575507
Email: vili.pirinen@talentree.fi

Terve! Olen Vili ”Tili” Pirinen, Talentree Talouspalveluiden uusin vahvistus. Olen alun perin syntyperältäni Nurmeksesta, mutta olen nyt asunut Kuopiossa lähemmäs 15 vuotta, josta on tullut kotikaupunkini.

Nuoresta iästäni huolimatta, olen työskennellyt taloushallinnon tehtävissä jo kuusi vuotta, niin avustavan tilintarkastuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan ja myynti- sekä ostoreskontran parissa useiden eri ohjelmistojen ympärillä. Tällä hetkellä minua kiinnostaa sähköinen taloushallinto varsinkin sen automatisointi sekä sisäinen valvonta.
Taloushallinnon alassa ja myöskin elämässä minua motivoi uusien asioiden oppiminen sekä jatkuvat uudet haasteet. Sen vuoksi pidänkin taloushallintoa mielenkiintoisena, sillä ei ole vuotta milloinka kirjanpitolaki tai veroihin liittyvät asiat eivät päivittyisi. Mikäli minulle tulee töissä hetki, jolloin en tietäisi jotain asiaa, haluan ottaa selvää perusteellisesti, koska tiedän tiedon kehittävän minua ammatillisesti pätevämmäksi ihmiseksi. Näin myös asiakaskin saa uusinta tietoa ja ammattitaitoista palvelua.

Luonteessani on toki aimo annos savolaisia piirteitä, kuten lupsakkuutta ja leppoisuutta. Sitä kuuluisaa savolaista kieroutta minusta ei tosin löydy, mikä on toki hyvä piirre kirjanpitäjälle.

Vapaa-ajalla aikani menee kuntoilun, opiskelun ja ystävieni kanssa. Harrastuksia minulla on toki ollut hieman laidasta laitaan elämäni aikana eri kamppailulajeista erilaisiin palloilulajeihin, mutta nykyisin kuntosali on se juttu, joka pitää mielen virkeänä haastavammankin työpäivän jälkeen.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja