Vesa Sarvi

(KTK, MMM), Yksikönjohtaja
Business Consultant

Puhelin: 050 3130024
Email: vesa.sarvi@talentree.fi

Minä olen Vesa Sarvi, businessorientoitunut talousmies vuosien kokemuksella
Toimin talousjohdon ja kehittämisprojektien konsulttina. Lisäksi toimin Talentree- konsernimme CFO:na ja ulkopuolisena talousjohtajana muutamissa asiakasyrityksessämme.

Konsultointiprojektimme liittyvät valtaosin yhteistyöhön kasvu- ja kehittymishaluisten pk-yritysten kanssa. Minulla on vahva kokemus ns liiketoimintalähtöisistä controller-tyyppisistä taloustoimeksiannoista, joissa teemana voi olla esimerkiksi tietyn liiketoiminnan kasvun, kannattavuuden ja kassavirran varmistaminen ja optimointi. Muita teemoja ovat mm. talouden strateginen suunnittelu, raportointijärjestelmien kehittäminen, rahoitusasiat, sekä talousosaamisen kehittäminen (esim talousvalmennukset). Usein asiantuntija-apumme liittyy myös yritysten muutostilanteisiin kuten omistajanvaihdoksiin ja yrityskauppaprosesseihin.

Aikaisemmalta työuraltani minulla on kokemusta talous- ja kehitysjohtajan tehtävistä rakennustuoteteollisuudesta, sekä kehityspäällikön ja controllerin tehtävistä kemianteollisuudesta. Ja nyt viimeiset vuodet olen työskennellyt Talentreella, eli vahvasti kasvuhakuisessa asiantuntijaorganisaatiossamme. Minulla on yli 10 vuoden kokemus esimiestehtävistä, sekä useiden yritysten johtoryhmä- ja hallitustyöskentelystä.
Lähestymistapani on analyyttinen ja kokonaisvaltainen. Hahmotan isot asiat helpommin kuin hankalat pienet yksityiskohdat. Luvut ovat minulle työkaluja, kiinnostavinta on liiketoiminta, sekä ihmiset ja prosessit niiden takana. Haluan nähdä uutta ja kehittyä. Tämä työ tarjoaa hyvän näköalapaikan liike-elämään, talouden suhdanteisiin, digimurrokseen ja lukuisiin hienoihin yrityksiin eri toimialoilla.
Työlle vastapainona toimivat lukuisat harrasteet, kuten metsästys ja sekalainen sportti. Kotona odottaa kaikkein tärkein, eli perhe, johon kuuluu vaimo ja kaksi alakouluikäistä lasta.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja