Tomi Sarkkinen

KTM
Liiketoimintajohtaja

Puhelin: 050 595 4498
Email: tomi.sarkkinen@talentree.fi

Olen Tomi Sarkkinen, Talentree Talouspalvelut Oy:n liiketoimintajohtaja sekä digitaalisen taloushallinnon asiantuntija.

Toimin konsulttina, digitaalisen sähköisen taloushallinnon asiantuntijana ja järjestelmäpääkäyttäjänä. Työnkuvaani kuuluvat Talentree Talouspalvelut Oy:n liiketoiminnan vetovastuun lisäksi asiakkaiden kokonaisvaltainen talouden hoitaminen. Tämä tarkoittaa niin taloushallintoon liittyviä tehtäviä kuin erilaisia konsultointitoimeksiantoja.

Konsultointiprojektimme liittyvät pääosin yhteistyöhön kasvu- ja kehittämishaluisten pk-yritysten kanssa. Minun erikoisalaani ovat talousjohtaminen, taloushallinto ja talouteen liittyvät tietojärjestelmät. Erityisesti sähköisten taloushallintojärjestelmien käyttöönotosta minulla on paljon kokemusta.

Minulla on vahva kokemus taloushallinnon prosesseista, sähköisistä järjestelmistä sekä näiden kehittämisestä. Usein teemana on kehittää talouden suunnittelua ja raportointijärjestelmiä. Konsultointi voidaan toteuttaa esimerkiksi valmennuksen avulla. Lisäksi konsultointi voi liittyä erilaisiin muutostilanteisiin, kuten yrityksen arvonmääritykseen yrityskauppaa varten.

Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien kanssa. Harrastuksina tennis ja golf.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja