Markku Koskinen

FM, Tradenomi
Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 040 562 4532
Email: markku.koskinen@talentree.fi

Terve! Minä olen Markku Koskinen, yksi Talentreen modernin taloushallinnon armoitetuista taitajista. Historiani alalla kattaa reilun vuosikymmenen, jonka aikana olen ehtinyt työskennellä niin tilitoimistoympäristössä kuin myös yksityisen yrityksen talouspäällikkönä. Viimeiset reilut kolme vuotta olen saanut olla osa Talentreen inspiroivan upeaa työyhteisöä. Työnkuvaani kuuluu perinteisten kirjanpito- ja tilinpäätöstöiden lisäksi mm. taloushallinnon järjestelmien käyttöönotot ja järjestelmäkoulutukset, yritysten arvonmääritykset ja moninainen talouskonsultointi.

Olen numeroiden asiantuntija, joka uskoo ihmisten välisen hedelmällisen vuorovaikutuksen ja modernin, automatisoidun taloushallinnon parantavaan voimaan. Minun ajatusmaailmassani turha työ on liiketoiminnan pahimpia vihollisia ja siksi pyrin aktiivisesti löytämään keinoja prosessien suoraviivaistamiseksi ja tehostamiseksi. Toisaalta uskon ehdottomasti, että asioita ei kannata lähestyä aina vain fakta- ja datakeskeisesti, vaan on myös ymmärrettävä ihmisiä ja otettava huomioon heidän tuntemuksensa ja luonteensa. Kahdella sanalla kuvailisinkin itseäni rationaaliseksi tunneälyköksi.

Vapaa-ajalla minulle suurinta iloa ja elinvoimaa tuottaa perhe, johon kuuluu itseni lisäksi koulutaipaleensa ensiaskelia ottava poikani. Harrastuksiini kuuluu urheilu sekä katsojan että kuntoliikkujan roolissa. Erityisesti tykkään hikoilla lihaskuntoharjoittelun parissa.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja