Jenni Laitila

Tradenomi
Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 045 1629252
Email: jenni.laitila@talentree.fi

Olen Jenni Laitila, aloitin Talentree Talouspalveluilla vuoden 2021 alussa. Olen kotoisin Kuopiosta, mutta lähes vuosikymmen tuli vietettyä Etelä-Suomessa opiskeluiden ja töiden parissa. Olen valmistunut Haaga-Heliasta taloushallinnon tradenomiksi.

Taloushallinnon kokemusta minulle on ehtinyt kertyä talousassistenttina ja tilitoimistossa kirjanpitäjänä työskentelystä. Koen tilitoimistoympäristön omakseni sen monipuolisuuden vuoksi, joten sillä tiellä jatketaan myös täällä Talentreella.

Työnkuvaani kuuluu asiakasyritysten kuukausikirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä palkanlaskenta. Minulla on aito kiinnostus kehittyä taloushallinnon alalla ja se näkyy myös työskentelyssäni. Pyrin tekemään työni parhaalla mahdollisella tavalla. Minulle on tärkeää, että asiakas pystyy luottamaan siihen, että heidän kirjanpitonsa on hyvissä käsissä ja kaikki hoidetaan ajallaan oikein.

Vapaa-aikaani vietän perheen ja ystävien kanssa. Musiikki ja matkustelu ovat tärkeä osa elämääni. Pidän myös käsitöistä ja ulkoilusta eri muodoissa.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja