Jenna Hoffren

Jenna Hoffren

Tradenomi
Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 044 366 1801
Email: jenna.hoffren@talentree.fi

Moikka!
Minä olen Jenna, kainuulaisjuurinen taloushallinnon asiantuntijan taimi. Kuopiossa olen asunut vuodesta 2010, jolloin tulin kaupunkiin opiskelemaan taloushallinnon merkonomiksi ja sen jälkeen jatkoin opintoja vielä taloushallinnon tradenomiksi. Valmistuin vuonna 2016 ja olenkin ollut töissä Talentree Talouspalveluilla siitä syksystä lähtien.

Työssäni olen suuntautunut enemmän palkkahallinnon puolelle ja suurin osa asiakkaistani onkin tällä hetkellä palkkahallinnon asiakkaita. Teen kuitenkin myös kuukausikirjanpitoja ja pyöritän isoimpien asiakkaiden osto- ja myyntireskontria. Taloushallinnossa minua kiehtovat numerot, laskelmat ja tarkat lait ja säännökset, joiden mukaan työtä tehdään. Luovuus ei kuulu vahvuuksiini, ja onnekseni se ei tässä työssä olekaan pääroolissa.

Olen aina ollut luonteeltani asiakaspalveluhenkinen, mutta toisaalta pidän myös itsenäisestä työskentelystä. Nämä seikat ovatkin varmaan ajaneet minut tähän ammattiin, sillä tässä työssä saan palvella asiakkaita päivittäin ja neuvoa heitä erilaisissa yrityksen taloushallinnon asioissa, mutta samalla saan uppoutua töihin ihan itsekseni omien ajatuksieni kanssa.

Toisten auttaminen ja työympäristön viihtyvyydestä huolehtiminen ovat myös eräitä lempiasioitani. Siksi olenkin saanut Talentreen sisällä valtuudet järjestää henkilöstön hyvinvointiin ja virkistykseen liittyviä tapahtumia. Hyvinvoiva henkilöstö ja positiivinen työympäristö ovat iso osa jokaisen työmotivaatiota ja jaksamista, ja sen vuoksi koen erittäin tärkeäksi panostaa näihin seikkoihin yrityksen sisällä.

Numeroiden pyörittämisen ja virkistystapahtumien järjestämisen välissä vietän suuren osan vapaa-ajastani Kerttu-puudelini kanssa touhuten, hyviin kirjoihin uppoutuen sekä läheisten ihmisten seurasta nauttien. Elämästä pitää muistaa nauttia, niin töissä kuin kotonakin.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja