Jaakko Lintunen

Jaakko Lintunen

Tradenomi, KTM-Opiskelija
Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 040 8281 422
Email: jaakko.lintunen@talentree.fi

Moikka! Minä olen Jaakko Lintunen, Talentreen Procountor ja Excel-nörtti. Hiiri on pysynyt kädessä jo pienestä pitäen ja päätä on tullut vaivattua loogisen päättelykykyä kehittävien harjoitusten parissa jo silloin kun google ei vielä ollut vastaus kaikkeen. Näiden kahden yhteenliittymänä olenkin päätynyt digitaalisen taloushallinnon asiantuntijaksi, jolla on vastaus sekä teknisiin että taloudellisiin kysymyksiin. Talouden ja liiketoiminnan arvoitukset kun tuppaavat pohjautumaan vahvasti siihen, että ymmärtää taustalla vaikuttavat mekanismit. Työnteosta rentoudun kirjoittelemalla Gradua hallitustyöskentelystä pk-yrityksissä.

Luonteeltani olen aina ollut utelias ja kiinnostunut. Työelämässä tämä on näkynyt siinä että olen usein osin jopa ilman itsesuojeluvaistoa työntänyt nenääni erilaisiin projekteihin ja asiakkaiden asioihin. Tuntuu että mitä enemmän erilaisiin yrityksiin erilaisilla toimialoilla tutustuu, sitä enemmän oppimisen nälkä ja halu pystyä tarjoamaan ratkaisuja asiakkaille kasvaa. Loppujen lopuksi konsultointihommissa on kuitenkin kyse toisen näkökulman ja tiedon tarjoamisesta ja olen vahvasti sitä mieltä, että informaatio kulkee optimitilanteessa molempiin suuntiin.

Maatilan poikana vapaa-ajalla rauhoittuminen onnistuu minulta parhaiten hyppäämällä kajakkiin, suksille tai lähtemällä metsälenkille (jos mahdollista, niin kartan ja kompassin kanssa). Joskus voi siis olla, että tulostimen sijaan puhelun taustalla mölisee lehmä. Kaupunkiolosuhteissa olen hyväksi korvikkeeksi näille huomannut punttien nostelun ja ruoanlaiton.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja