Iida-Liisa Eskelinen

KTK
Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 050 304 6542
Sähköposti: iida-liisa.eskelinen@talentree.fi

Minä olen Iida-Liisa Eskelinen, tutummin Iitu. Olen Talentree Talouspalveluiden uusimpia jäseniä, sillä aloitin täällä taloushallinnon asiantuntijana kesäkuussa 2020. Olen kotoisin Siilinjärveltä, mutta olen asunut Kuopiossa jo yli kymmenen vuotta. Savolaisuus on siis lähellä sydäntäni, vaikka Savon murre ei ole vahvuuksiani. Olen myös gradua vaille valmis kauppatieteiden maisteri.

Työnkuvaani kuuluu paljon kaikenlaista. Näin aluksi työni on painottunut asiakkaiden osto- ja myyntireskontrien pyörittämiseen, mutta tarkoitus on siirtyä koko ajan enemmän kuukausikirjanpitoihin ja palkanlaskentaan. Olen oikeastaan tällainen monitoimihenkilö, joka ottaa koppia työkavereiden hommista, kun sille on tarvetta. Työssäni haluan tehdä asiat aina viimeisen päälle. Se on samaan aikaan minun paras, mutta myös huonoin puoleni. Tykkään työskennellä ihmisten parissa. Välillä kaipaan kuitenkin myös päästä omaan kuplaani pyörittelemään numeroita ja ratkomaan ongelmia.

Vaikka olen vasta urani alkutaipaleella, olen kiinnittänyt juureni jo syvälle kaupalliseen maaperään. Yksi haaveeni on luoda sellainen ura, jonka jokaisesta vaiheesta opin uutta ja josta voin olla ylpeä. Haluan kehittää itseäni lisää ja olla mukana seuraamassa talouden kehitystä sekä luomassa uusia toimintatapoja. Uskon, että taloushallinto ja sen kiehtovuus kulkee meillä suvussa, sillä meitä kaupallisen alan ihmisiä suvussamme on useita.

Vapaa-aikaa vietän perheeni ja läheisten ihmisten seurassa. Tykkään hyvästä ruuasta, matkustamisesta ja suomalaisista sarjoista. Vapaa-ajallani uusin ja kiehtovin harrastukseni on golf, jota on tullut nyt parin vuoden ajan pelattua oikein kunnolla. Lisäksi tykkään käydä kuntosalilla, lenkkeillä luonnossa ja lumilautailla silloin, kun Suomen talvi sen sallii.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja