Hanni Parkkali

Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 050 575 9952
Email: hanni.parkkali@talentree.fi

Olen Parkkalin Hanni, taloushallinnon ammattilainen ja aloitin Talentree Talouspalveluilla 2018. Työnkuvaani kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen taloushallinnon hoito: kuukausikirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä palkanlaskenta. Aiempi työhistoriani liittyy pitkälti asiakaspalveluun ja kaupan alaan, kunnes vuonna 2012 eksyin muutamien sattumusten kautta taloushallinnon puolelle ja siitä lähtien olen viihtynyt numeroiden parissa.

Olen asiakaspalveluhenkinen ja teen työtäni suurella sydämellä. Minulle on tärkeää, että asiakassuhteet toimivat mutkattomasti ja asioista keskustellaan reilun avoimesti. Minusta asiakkaan on voitava antaa talousasiat sellaisen ihmisen käsiin, johon voi luottaa ja kenen kanssa yhteistyö pelaa. Olen täpäkkä tekijä, mutta toisaalta pieni perfektionisti sisälläni nauttii pienten asioiden viilauksesta. Minulle on tärkeää, että asiat hoidetaan oikein ja toimintatapoja kehitetään jatkuvasti. Työssäni minua motivoi ajatus siitä, että voin asiantuntijana helpottaa yrittäjän arkea vapauttaen häneltä aikaa omaan ydinosaamiseensa.

Arkena kotielämä pyörii pitkälti miehen, pojan ja koiran kanssa touhuten. Nautiskelen sopivassa suhteessa hyvästä ruoasta, koiralenkeistä sekä lukemisesta. Minulle tärkeää on myös päästä aika ajoin reissuilemaan, joskus kotimaahan ystäviä tapaamaan ja joskus ulkomaille näkemään/kokemaan asioita hieman eri näkövinkkelistä.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja