Eija Vartiainen

Tradenomi
Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 045 125 1981
Email: eija.vartiainen@talentree.fi

Moi, minä olen Eija Vartianen. Tulin Talentreelle joulukuussa 2020. Olen työskennellyt taloushallinnon alalla 7 vuotta. Koulutukseltani olen taloushallinnon tradenomi. Olen kotoisin Maaningalta, mutta voin sanoa olleeni kuopiolainen jo 19 vuoden ajan.  Ja mikäs täällä on ollessa kauniissa ja alati kehittyvässä kaupungissamme.

Työnkuvaani kuuluu tällä hetkellä lähes kaikki mikä vain koskettaa palkanlaskentaa ja kirjanpitoa. Kirjanpidossa minua viehättää numeroiden kanssa pelaamisen lisäksi eri palasista rakentuva kokonaiskuva. Eräänlaista palapelin rakentelua siis. Täsmäävät tilit ja tase ovat vain niin kaunista katseltavaa. Olen perusluonteeltani sellainen yksin puuhastelija, mutta välillä on tosi mukava ratkoa visaisia ongelmia tiimin kanssa.

Olen urani alussa ehtinyt kokea kaikki paperisen kirjanpidon ihanuudet ja kamaluudet. Siksipä tämä kokonaan sähköinen kirjanpito onkin minulle vielä uutta ja ihanaa. Nautin todella, kun ei enää tarvitse mappikaupalla tositteita, vaan kaikki on sähköisessä järjestelmässä.

Vapaa-aikani vietän enimmäkseen perheeni parissa, johon kuuluu 2 teini-ikäistä tytärtäni ja avopuolisoni. Sekä tietysti perheen rakas karvatassu, joka sopivasti pakottaa liikkeelle ja ulos useamman kerran päivässä. Tykkään kovasti liikkua luonnossa, ja metsissä lenkkeily koiran kanssa onkin rakkain harrastus. Ulkoilun lisäksi olen vakavasti koukussa useampaan sarjaan, joita tulee suoratoistopalveluiden kautta katseltua.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja