Anne-Mari Jääskeläinen

KLT
Taloushallinnon asiantuntija

Puhelin: 050 377 8950
Email: anne-mari.jaaskelainen@talentree.fi

Olen Anne-Mari Jääskeläinen, taloushallinnon ammattilainen ja vielä varsin uusi jäsen Talentreen mahtavassa työyhteisössä, sillä aloitin työt toukokuussa 2020.

Olen asiakaspalveluhenkinen ja pidän aidosti taloushallinnosta sekä numeroiden pyörittelystä. Tästä syystä olen varmaankin ajautunut aikanaan tälle alalle, jonka oikeasti tunnen omakseni.

Työnkuvaani kuuluu asiakasyritysten kuukausikirjanpidot, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Työskentelytapani on asiakaslähtöinen ja minulle on tärkeää, että asiat tehdään oikein ja ajallaan. Työssäni minua motivoi ennen kaikkea tyytyväiset asiakkaat, ja arvostan mutkatonta ja luottamuksellista asiakassuhdetta.

Kokemusta tilitoimistoympäristössä työskentelystä minulle on jo kertynyt lähes 10 vuotta. Monipuolinen työhistoriani kattaa myös erilaisia toimisto- ja taloushallinnon tehtäviä lähinnä pk-yritysten parissa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja ystävieni kanssa. Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämääni ja erityisen lähellä sydäntäni on luonnossa liikkuminen. Etenkin kesäaikaan patikointi, pyöräily ja melominen vievät minut mennessään. Syksyn myötä siirryn sitten takaisin kuntosalille ja mukaansatempaavien kirjojen pariin. Minut saa myös liikkeelle muutama bändi, joiden livekeikat vievät välillä ulkomaille asti.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja