Anne Tynkkynen

Anne Tynkkynen

Tradenomi, tietojenkäsittelyn opiskelija
Taloushallinnon asiantuntija

Opintovapaalla

Olen Anne Tynkkynen ja työskentelen Talentree Talouspalveluilla talous- ja palkkahallinnon parissa. Valmistuin tradenomiksi 2013 ja siitä saakka olen tehnyt töitä tilitoimistoissa pk-yrityksiä palvellen. Eritysalaani ovat palveluliiketoiminta, kaupan ala sekä teollisuus. Työssäni minua kiehtoo numerot, logiikka sekä vuorovaikutteinen yhteistyö asiakkaan kanssa. On hienoa olla mukana asiakkaan kasvussa ja menestyksessä ja toimia yrittäjän kumppanina ja neuvonantajana. Kirjanpito- ja verolainsäädäntö, työlainsäädäntö sekä työehtosopimukset velvoittavat kaikki yritykset noudattamaan samoja sääntöjä, joka on välttämätöntä hyvinvoivan ja tasavertaisen markkinatalouden toimimiseksi. Tärkein tehtäväni onkin huolehtia, että yrityksen kirjanpito ja palkanlaskenta on hoidettu lakien ja säännösten mukaisesti ja tuottaa luvut yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen.

Viimeisen viiden vuoden aikana digitalisaation aalto on pyyhkäissyt paperit mennessään ja ala siirtyy vauhdilla sähköiseen toimintaympäristöön. Meillä Talentree Talouspalveluilla työskennellään moderneilla Netvisor- ja ProCountor-ohjelmistoilla, jotka toimivat pilvipalveluna ja yhteiskäyttöisesti asiakkaan kanssa. Työhöni kuuluu myös järjestelmien käyttöön liittyvä neuvonta. Toimivat ohjelmistot auttavat suoraviivaistamaan prosesseja ja toimintatapoja, säästävät aikaa ja ovat ajasta ja paikasta riippumattomia.
Koska älykkäät ohjelmistoratkaisut ovat yhä tärkeämmässä roolissa, opiskelen myös tietojenkäsittelyä oppiakseni lisää mm. ohjelmoinnista, robotiikasta, erp- ja crm-ohjelmistoista sekä data-analytiikasta.

Vapaa-ajalla minut löytää lenkkipolulta tai kokkailemassa kansainvälisen keittiön reseptejä. Aina kun on mahdollista, pakkaan laukun ja lähden matkalle uusien elämysten, kokemusten ja muistojen perässä.

Ota
yhteyttä
Website by Haaja