Asiakastarina: Tahto Group Oy

ASIAKASLÄHTÖISTÄ TILITOIMISTOPALVELUA

Talentreen Talouspalvelut ovat hoitaneet meidän arjen taloushallinnon vuoden 2017 alusta asti. Me teemme vain laskutuksen ja maksatukset ja loput taloushallinnosta kuten peruskirjanpito, palkat ja raportointi on ulkoistettu heille. Tarpeen mukaan olemme myös käyttäneet talouden johtamiseen ja analysointiin liittyviä palveluita.

Voimme keskittyä asioihin, joissa olemme hyviä

Talentreen Talouspalveluiden tilitoimistopalvelu ei ole pelkkää geneeristä lukujen tuottamista. He ovat meille taloushallinnossa kumppani ja meillä yhteyshenkilö, joka proaktiivisesti kommentoi ja opastaa meitä talousasioissa. Me luotamme siihen, että he Talentree hoitaa asiat. Meidän tarvitse miettiä vaikkapa verotuksen tarkastamista, onko lainsäädännössä muuttunut tai onko jotain mitä meidän kannattaisi huomioida. Näin yhteistyön tuleekin toimia, että tilitoimisto tietää mitä tapahtuu taloushallinnossa, miten asiat tulisi tehdä ja miten muutoksiin pitäisi reagoida.

Taloushallinnon näkökulmasta meillä on yksinkertainen liiketoimintamalli. Talentreen Talouspalveluiden kanssa meillä ei ole ollut samanlaista ylimääräistä selvitettävää tai sählinkiä, mitä tilitoimistojen kanssa on ollut aikaisemmassa elämässä tai mitä tiedän, että yrittäjäkollegoilla on ollut. On hyvä, kun me voidaan keskittyä niihin asioihin, joissa me ollaan hyviä. Meille on ollut selkeää, että meidän ei tarvitse pahemmin puuttua talouden perusasioihin, vaan ne sujuvat ilman meitäkin. Millä tavalla Talentree toteuttaakaan asiat, meillä on tunne siitä, että näin asiat ovat ja voimme luottaa siihen.

Tilitoimistopalvelua ihmiseltä ihmiselle

On ollut tärkeää, että meillä on tilitoimistoon aina jonkinlainen kontakti. Joka päivä se ei toteudu niin, että näkisimme kasvotusten tai juttelisimme puhelimitse. Tiedämme kuitenkin, että yhteydenpidon taustalla on aina joku ihminen, joka välittää aidosti meidän yrityksen asioista. Me ollaan todella tyytyväisiä Talentreen Talouspalveluiden tapaan käsitellä asiakkaita ja huolehtia asiakassuhteesta. He näyttävät, että taloushallintoa voi tehdä asiakaslähtöisesti. Vaikka lukujen kautta pelataan, saamme aina palvelua ihmiseltä ihmiselle.

Tahto Group on vuonna 2010 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita ja on asiakkaidensa strateginen kumppani IT-asioissa. Tahto Groupin ammattitaitoiset ja innokkaat IT-alan moniosaajat suhtautuvat intohimoisesti asiakkaidensa arjen parantamiseen ja asioiden kehittämiseen. Tutustu Tahto Groupiin >>

Lasse Miettinen

Toimitusjohtaja

Tahto Group Oy

Ota yhteyttä

Ota
yhteyttä
Website by Haaja