Asiakastarina: Partanen & Lamusuo Oy

Luottamus ja kokonaisvaltainen osaaminen ovat meille tärkeitä

Heikki Lamusuo, toimitusjohtaja

Yhteistyömme Talentreen Talouspalveluiden kanssa alkoi jo silloin, kun TTP perustettiin vuonna 2014. Meillä oli tarve ulkoistaa taloushallinto edellisen kumppanimme jäätyä eläkkeelle, ja halusimme, että uudella tilitoimistolla on talouspuolen kokonaisvaltainen asiantuntemus. Lisäksi halusimme uuden jatkajan olevan ehdottoman luotettava.

Olimme tehneet aiemmin yhteistyötä TTP:n emoyhtiön Talentreen ja sen toimitusjohtajan Antti Haapakorvan kanssa. Kuullessani, että Talentree alkaa tarjota myös talouspalvelua, tiesin, että se hoidetaan varmasti hyvin. Oli siis luontevaa ottaa juuri Talentreen Talouspalvelut taloushallinnon kumppaniksemme.

Kun pidimme ensimmäistä palaveria, tuli olo, että hommat ovat hyvissä käsissä. Luottamus syntyi heti alkumetreillä.

Myös henkilökemiat kohtasivat hyvin Tomi Sarkkisen kanssa. Olemme aina voineet kysyä mitä tahansa kysymyksiä, jotka liittyvät taloushallintoon, veroasioihin ja kaikkeen, mitä on tullut vastaan. Jos Tomi ei ole heti tiennyt, hän on ottanut asioista selvää ja tiedottanut meitä nopeasti.

Saamme TTP:ltä kokonaisvaltaista apua

Talentree Talouspalvelut tuottaa meille talouspalveluja, eli huolehtii puolestamme kirjanpidosta ja palkka-asioista. Lisäksi TTP on tukenamme henkilöstöasioissa.

Toisekseen TTP on taloushallinnon asiantuntija, jolta saamme neuvoja muun muassa yrityksen verotukseen ja raha-asioihin. TTP huolehtii esimerkiksi aikatauluista: milloin mikäkin asia pitää olla tehtynä.

Tomi on lisäksi hallituksessamme mukana ja hoitaa taloushallinnon asiantuntijan ja sihteerin tehtäviä. Näin kanssakäyminen myös hallituksen kanssa on välitöntä.

TTP:n konsultaatio on meille tärkeää. Kaiken kaikkiaan saamme TTP:ltä hyvin kokonaisvaltaista apua ja pystymme luottamaan, että hommat tulevat tehdyiksi juuri niin kuin pitääkin.

Kuukausittaiset palaverit tuovat selkeyttä

Yhteistyömme on ollut tosi toimivaa. Meillä on kuukausittain täällä meidän toimistollamme yhteinen palaveri, jossa käymme läpi laskutusta. Lisäksi keskustelemme tämänhetkisestä tilanteesta, teemme budjetoinnit ja vertaamme lukuja siihen. Seuraamme budjetointeja kuukausittain. Näiden lisäksi kartoitamme, mitä on tulossa, ja käymme läpi muita akuutteja asioita.

Palaverit ovat meille tosi tärkeitä: tekemiselle on tullut hyvä rytmi, eikä mikään unohdu. Tämä näkyy arjessamme selkeytenä.

Olemme yhteyksissä myös yhteisten palaverien välillä sähköpostitse ja puhelimitse. Tomi on helppo saada kiinni, ja saamme vastauksen kysymykseemme nopeasti. Apu on aina lähellä, ja tämä luo turvallisuutta.

Meillä Partasella & Lamusuolla tapa tehdä töitä on välitöntä, ja tämä välittömyys näkyy yhteistyössä myös Talentreen Talouspalveluiden kanssa. Yhteistyö sujuu myös lomilla, eikä katkoksia pääse syntymään. Kun Tomi on poissa, Saara Karppinen osaa hoitaa asioitamme.

Taloushallinnosta on tullut mukavaa

Sujuvan yhteistyömme seurauksena taloushallinnosta on oikeastaan tullut mukavaa. Asioiden hoitaminen ei ole pakollinen paha, ja kuukausittain voi yllättyä positiivisesti. Tärkeää on myös se, että osaa varautua tiukkoina aikoina asioihin ajoissa.

Tomi ajattelee asioita kokonaisvaltaisesti firman kannalta. Tämä on tärkeää, sillä näin kumppani osaa huomata kaikki tarvittavat asiat. Meillä on hyvää dialogia keskenämme. Keskustelemme avoimesti siitä, miten asioita pitäisi hoitaa ja käymme läpi vaihtoehtoja.

Asiantuntemus ja palvelu ansaitsevat täydet pisteet

Olemme yhtiökumppanini Jaana Partasen kanssa yhteistyöhömme tosi tyytyväisiä, ja TTP:n asiantuntemus ja palvelu ansaitsevat täydet pisteet. Tyytyväisiä kommentteja on tullut myös henkilöstöltä.

Lisäksi oma osaamisemme on kasvanut yhteistyön myötä. Ymmärrämme paremmin taloushallintoa ja yritystoimintaa, ja nämähän kulkevatkin käsi kädessä.

Hyvällä kumppanilla on tosi iso merkitys liiketoimintaamme. Liiketoiminnan ja yrityksen pyörittäminen on johdonmukaisempaa, kun käymme talousasioita säännöllisesti läpi. On paljon helpompaa ja sujuvampaa, kun kaikista näihin liittyvistä asioista ei tarvitse huolehtia kaksin Jaanan kanssa. Kokonaisvaltainen auttaminen on auttanut meitä huomattavasti, ja Taloushallinnon ulkoistaminen juuri TTP:lle on ollut erinomainen päätös.

 

Partanen & Lamusuo Oy on vuonna 2009 perustettu kuopiolainen suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Partanen & Lamusuon osakkaina ovat taiteilija TaM Jaana Partanen ja arkkitehti SAFA Heikki Lamusuo. Heidän missionaan on tehdä maailmasta parempi paikka. Yhtiö haluaa auttaa muita yrityksiä menestymään ja ihmisiä voimaan hyvin. Lisäksi se suunnittelee tasa-arvoisia ja mukautuvia huonekaluja designbrändi Paladin nimissä.

Tutustu Partanen & Lamusuohon ja Paladiin.

Ota yhteyttä

Ota
yhteyttä
Website by Haaja