Asiakkaat

Olemme äärimmäisen ylpeitä yrityksistä, joiden kumppanina olemme saaneet toimia. Asiakkaamme kertovat omin sanoin kokemuksia Talentree Talouspalveluista ja siitä, kuinka yhteistyömme on sujunut.

Asiakastarinoita ja Kokemuksia Talentreestä

Record Coffee Company

”Yrittäjänä on koko ajan liikaa asioita tehtävänä. Yhteistyöllä säästän aikaani ja voin keskittyä olennaiseen meidän bisneksessä.”

Jesse Parkkali, toimitusjohtaja, yrittäjä

 

Avaa case

Biosafe Oy

”Pidämme kuukausittain lyhyen palaverin, jossa tarkastelemme kiinni menevää kuukautta. Se on hyvä tapa, sillä asiat tulevat käsiteltyä oikea-aikaisina ja samalla voimme yhdessä ennakoida myös tilinpäätöstä.”

Aila Särmälä, talous- ja kehityspäällikkö

Avaa case

VMSV Oy

”Talentree Talouspalveluiden toiminta kohtaa keskeisten arvojemme kanssa. Kirjanpitäjämme pyrkii löytämään kannaltamme parhaat ratkaisut ja jakaa auliisti ideoita toiminnan kehittämiseksi.”

Ari Huusko, toimitusjohtaja

Avaa case

Duunivaruste Oy

”Tilitoimistoyhteistyössä tärkeintä on, että on hyvä yhteys omaan kirjanpitäjään ja että ollaan hänen kanssaan samalla aaltopituudella. Yhteydenpito talouteen liittyvistä asioista on meillä aika lailla viikottaista, ja keskustelut ovat koskettaneet taloushallinnon kaikkia osa-alueita.”

Simo Sutinen, Toimitusjohtaja

Avaa case

Envineer Oy 

”Tuli heti hyvä fiilis ja ajatus siitä, että tämä voisi olla meidän näköinen tilitoimisto. Sähköisen taloushallinnon herkkujen lisäksi myös palvelu on ollut erittäin hyvähenkistä. Talouskumppanuus on ylipäätään ollut kivaa yhdessä tekemistä.”

Niko Karjalainen, Toimitusjohtaja

Avaa case

Tahto Group Oy

”Talentreen Talouspalveluiden tilitoimistopalvelu ei ole pelkkää geneeristä lukujen tuottamista. He ovat meille taloushallinnossa kumppani ja meillä yhteyshenkilö, joka proaktiivisesti kommentoi ja opastaa meitä talousasioissa.”

Lasse Miettinen, Toimitusjohtaja

Avaa case

Tässä lisää asiakkaitamme

  Ota yhteyttä

  Tomi Sarkkinen

  Tomi Sarkkinen

  KTM
  Liiketoimintajohtaja

  Puhelin: 050 595 4498
  Email: tomi.sarkkinen@talentree.fi

  Ota
  yhteyttä
  Website by Haaja