Asiakkaat

Olemme äärimmäisen ylpeitä yrityksistä, joiden kumppanina olemme saaneet toimia. Asiakkaamme kertovat omin sanoin kokemuksia Talentree Talouspalveluista ja siitä, kuinka yhteistyömme on sujunut.

Kokemuksia Talentree Talouspalveluista

Rocsole

”Isona antina on ollut se, että peruskirjanpitomme on parantunut, samoin perusraportointi sekä budjetin ja talouden seuranta.”

Pekka Kaunisto, toimitusjohtaja

Avaa case

ITC

Halusimme kumppanin, jota kiinnostaa ja joka osaa kehittää taloushallintoamme nimenomaan työkaluksi yrityksen johtamiseen.

Joni Kapanen, toimitusjohtaja

Avaa case

Partanen & Lamusuo Oy

”Hyvällä kumppanilla on tosi iso merkitys liiketoimintaamme. Liiketoiminnan ja yrityksen pyörittäminen on johdonmukaisempaa, kun käymme talousasioita säännöllisesti läpi.”

Heikki Lamusuo, toimitusjohtaja

Avaa case

KalPa Hockey Oy

Järjestelmän vaihto sujui todella hyvin ja ylitti odotuksemme. Saimme konkreettisia vinkkejä, jolloin arkemme helpottui paljon. Lisäksi saavutimme järjestelmän hyödyt nopeasti ja tehokkaasti.

Toni Saksman, toimitusjohtaja

Avaa case

Vararengasravintolat Oy

Me haluttiin varma toimija ja sellainen me kyllä saatiin.

Juho Rissanen, toimitusjohtaja

Avaa case

KomeroFood

Koko ajan on ollut Talentree se paras kumppani meille.

Pekka Nuutinen, Komerotoimari

Avaa case

Record Coffee Company

Yrittäjänä on koko ajan liikaa asioita tehtävänä. Yhteistyöllä säästän aikaani ja voin keskittyä olennaiseen meidän bisneksessä.

Jesse Parkkali, toimitusjohtaja, yrittäjä

 

Avaa case

Biosafe Oy

Pidämme kuukausittain lyhyen palaverin, jossa tarkastelemme kiinni menevää kuukautta. Se on hyvä tapa, sillä asiat tulevat käsiteltyä oikea-aikaisina ja samalla voimme yhdessä ennakoida myös tilinpäätöstä.

Aila Särmälä, talous- ja kehityspäällikkö

Avaa case

VMSV Oy

”Talentree Talouspalveluiden toiminta kohtaa keskeisten arvojemme kanssa. Kirjanpitäjämme pyrkii löytämään kannaltamme parhaat ratkaisut ja jakaa auliisti ideoita toiminnan kehittämiseksi.”

Ari Huusko, toimitusjohtaja

Avaa case

Duunivaruste Oy

”Tilitoimistoyhteistyössä tärkeintä on, että on hyvä yhteys omaan kirjanpitäjään ja että ollaan hänen kanssaan samalla aaltopituudella. Yhteydenpito talouteen liittyvistä asioista on meillä aika lailla viikottaista, ja keskustelut ovat koskettaneet taloushallinnon kaikkia osa-alueita.”

Simo Sutinen, Toimitusjohtaja

Avaa case

Envineer Oy 

”Tuli heti hyvä fiilis ja ajatus siitä, että tämä voisi olla meidän näköinen tilitoimisto. Sähköisen taloushallinnon herkkujen lisäksi myös palvelu on ollut erittäin hyvähenkistä. Talouskumppanuus on ylipäätään ollut kivaa yhdessä tekemistä.”

Niko Karjalainen, Toimitusjohtaja

Avaa case

Tahto Group Oy

”Talentreen Talouspalveluiden tilitoimistopalvelu ei ole pelkkää geneeristä lukujen tuottamista. He ovat meille taloushallinnossa kumppani ja meillä yhteyshenkilö, joka proaktiivisesti kommentoi ja opastaa meitä talousasioissa.”

Lasse Miettinen, Toimitusjohtaja

Avaa case

Tässä lisää asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Tomi Sarkkinen

KTM
Liiketoimintajohtaja

Puhelin: 050 595 4498
Email: tomi.sarkkinen@talentree.fi

Ota
yhteyttä
Website by Haaja